top of page

Yeni Yılda Gordion

Selam FRP tutkunları, uzun zamandır buralarda değildik. Yılbaşı için hazırlık yapıyorduk. Yeni yıla mutlu girildiğine göre artık işe dönme zamanı! Evet arkadaşlar, bu yıl da sizleri bol bol FRP’ye boğacağız. Alınan her kitapla evrenimiz daha çok FRP’ciye ulaşıyor.

İyi Seneler, Selamlar.


Worknight Studios Teknokent Firması


Aralık 2019 da katıldığımız Bigbang başarımıza, yaz başında katıldığımız Tubitak yarışmasında AR projemizle bir yenisini ekledik! Proje kapsamında aldığımız hibenin yanında İTÜ Teknokent Ofisimiz oluyor! FRP camiasını geliştirmek ve genişletmek için çıktığımız bu yolda bizim yanımızda olan herkese doğru yolda olduklarını söylemek istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.


Discord Oyunları


Geçen yıl açtığımız Discord kanalında evrenimizi tanıtmak için oyunlar oynatmıştık, katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Oyunlarımız hala devam etmekte. Her sistemde her evrende FRP oyunlarımız devam ediyor. Siz de bir FRP tutkunuysanız ve fantastik evrenlere meraklıysanız kitabımıza göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim. Oyunlarımız için Discord adresimize bekleriz.


Biraz da Şov!

Geçtiğimiz gün Attack Roll kanalında bir oyun hazırlığı yaptık. Şems ve Fatih’in hoş sohbetiyle bizi ağırladığı bu oyunda Flowing Universe ten Koray ve Ali’yi de oyuncu olarak kadromuza kattık. Fate’te kağıt nasıl hazırlanır, bedeller ne olmalı, Gordion Evreni kısaca ne gibi sorulara cevap verdik. Oyunumuzun hikayesi: Geçmişte zor durumlarda kalmış kişilere yardım eden Lordlar vardır. Bu Lordlar, düşmüş halka yardım eder ve daha sonra zor durumlarında onları yardıma çağırırlardı. Bakalım Yüksek bir Lordun maceracılarımızdan istediği yardım ne? Attack Roll ve Flowing Universe kanallarına içten teşekkürlerimizi iletiyor ve Session Zero ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.




T-shirtler


Gordion Game ürün yelpazesini genişletiyor. Sizler için hazırlamış olduğumuz pixel-art t-shirtler mağazamızda satışta. Yıl başında hediye ettiğimiz talihlilerimiz fotoğrafları gönderdi bile! Siz de Gordion Ailesine katılmak için mağazamıza tıklayın, birbirinden güzel t-shirt ve hoodie’ler için siparişinizi verin! Sorularınız için sitemize göz gezdirip alamadığınız her cevap için Discord adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.



70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page