top of page

GİST 22 ile Dopdolu Bir Eylül!

Eylül'ün son haftasında yoğun geçen bir programın ardından yazıyorum.

Worknight Studios Ceo'su Oğuzhan Işık

Para dergisinde yayınlanan 2022 Eylül sayısında CEO’muz Oğuzhan Işık’ın da söyleşisi yayınlandı! Günden güne geliştirdiğimiz, Türkçe FRP akımını yücelttiğimiz bu aylarda Oğuzhan’ın sözleri gerçekten kalbe dokunurdu. “Oyunun Kuralları ve Kralları 2” bölümünde yayınlanan DreamTable projemiz ve Worknight Studios vizyonu için Para dergisinin 25 Eylül - 1 Ekim sayısını kaçırmayın!


Bildiğiniz gibi okullar açıldı. Güzel olan, 3-4 aydır göremediğimiz arkadaşları yeniden hatırlamak. Bu yıl da onlarla omuz omuza dersleri ve dertleri göğüslemek ruhunuzu ateşe vermiş ve sizi yormuş olabilir. Eh, bu yorgun savaşçılara bir yudum FRP oynatacak GM’leri nereden bulacağız peki? Tabi ki Gordion Game Topluluğu Discord sunucusu! Hafta içi akşamları oyunlarımız yeniden başlıyor. Katılmak için gözünüz ‘Oyun Arıyorum’ kanalında olsun.


Gordion Game Can Sungur İle

Yenikapı’da Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılan GİST 2022’de eğlenceli dakikalar yaşadık! Cosplay gösterileri, pqueen’in sunumuyla dans yarışması, online FPS ve MMORPG turnuvaları en ilgi çeken alanlardı. Bunun yanında, birçok indie oyun firması kendi oyunlarını tanıtmak için kolları sıvamıştı. Biz de Pacman Turnuvasına katıldık. (Ah o son anda biten power up…)


Tuna Akşen (pintipanda) İle Kuliste

Bunun dışında ünlü yayıncılar ve sunucularla görüşme fırsatımız oldu. Hepsi de Türkçe FRP tarafında yaptığımız işlere bayıldı! Orhun Kayaalp (Multiplayer Ailesinden), Tuna Akşen (Pintipanda), Can Sungur (CS ile Yakın Evren), hatta hastalığından dolayı görüşemediğimiz Pelin Ayvazoğlu (pqueen) ve daha kimler kimler… Bu konuşmalar sırasında Yıldızcon'da tanıştığımız Ataberk Palacıoğlu (Atom) ile tekrar sohbet etme şansı yakaladık. GİST 22 de biz çok eğlendik diyoruz. Siz de geldiyseniz güzel bir gün geçirmişsinizdir umarım. Diğer etkinliklerde görüşmek üzere.







Hafta sonu d12 Masada etkinliğinde yeniden Gordion evrenine daldık, artık söylememe gerek yok. Büyücüler dışlanıyor, ortamda bir kasvet hüküm sürerken birkaç maceracı bu durumu değiştirmek için yola çıkıyoruz! 20 masaya ulaşan Eylül etkinliğinde Ege (FRP Oynuyoruz), Metin ve Alp (d12macera) Ali (Flowing Universe) gibi önemli FRP GM’leriyle oyunlar oynadık. 1 yıldır kesintisiz devam eden oyunlarıyla, devamını sağladıkları bu etkinlik için Metin ve Ege’yi gönülden tebrik ediyorum. 20 masayı toplayıp after partiye geçtiğimiz günün akşamında o kadar çok eğlendik ki anlatamam. Siz de bu deneyim için bir sonraki d12 macera etkinliğine katılabilir, açılan Gordion Game masalarından birinde oynayabilirsiniz!

D12 Masada Etkinliği Gordion Game Masası

41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page