top of page

Yaz, Bizim Mevsim!


Level

Selamlar Arkadaşlar, geçtiğimiz aylarda Level’ın Haziran sayısını aldınız mı? Aldınızsa bizi görmüşsünüzdür. Gordion Game ekibi olarak röpörtaj verdik. Birbirinden eğlenceli soruları için İmge Melisa Şatlı’ya teşekkür ediyoruz. Neyiz, ne yapıyoruz, ne yapacağız hepsini konuştuk. Röpörtajımızın tamamı için 302. sayıya göz atmayı unutmayın!


Gordion İndirimi!

Yaz bizim için önemli. Çoğumuz tatilimizi bu dönemde planlıyoruz. Deniz, kum, güneş… Hedefimiz ne olursa olsun, eğlenmek var ama. Bize de uzun seanslar oynamak ve oynatmak için baya zaman kalıyor. Biz de yaz boyunca Altın Şehir kitabımızı indirimde tutuyoruz! Ağustos sonuna kadar sitemizden indirimli fiyattan alabilirsiniz. Son gün 31 Ağustos!


d12 Temmuz Ayı

Herkes masada FRP arıyor. Biz de bu hafta da d12 macera’nın konuğuyuz! Hafta sonu Goblin/Kadıköy'de masa açıyoruz. Tabi ki d12 Masada Etkinliği’nde Midas’ı yine oyuncularla yargılayacağız. Defalarca söyledik, fazla söze gerek yok: Yine Kadıköy’de Gordion salonlarında buluşalım!


DreamTable

Dünyanın ilk ve tek AR FRP Platformu DreamTable neredeyse hazır. Hatırlatmakta fayda var; bu platformda yüzünüze filtreler giyebildiğiniz masalar kurup her FRP’yi oynayabildiğiniz sınırsız eğlence var. Üstelik kilometreleri aşıp arkadaşlarınızla hatta yeni insanlarla oyunlar oynayabileceksiniz. Şimdi verdiğim linkten kaydolun. Tabi hala olmadıysanız!




26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page