top of page

FRP'nin Kalbi Gordion

Selamlar Arkadaşlar, zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Yazın başında daha üç ay var derken okulların açılmasına 3 hafta kaldı. Durun durun, hemen üzülmeyin. Sizin için yeni oyunlar açıyoruz. 5 hafta boyunca her gün farklı GM ile farklı sistemlerde oyunlar oynuyoruz. İzleyici olmak için bu haftasonu yayındığımız takvimi inceleyin. Discord üzerinden oynayacağımız oyunları iple çekiyorum. İzlemek için #oyunarıyorum bölümünden bir oyun seçebilirsiniz!


Gordion Game Topluluğunda bir çılgınlık başlatıyoruz. Gordion Game Altın Şehir kitabıyla çılgın bir fotoğrafını instagram’da gordiongame’i etiketleyerek at, seni paylaşalım. FRP Dünyasında ünlü olmak için acele et. Oyunlar, oyuncular ve GM’lemek istediğin seanslar için bizimle iletişime geç. Gordion Game Topluluğu, FRP için var!




d12masada etkinliği kayıtları başladı. Kadıköy’de 17 masa 8 farklı sistem ile muhteşem maceralar başlıyor. Chuthulu, Cyberpunk ve DND gibi ünlü oyunların yanısıra Fate Condensed ile Gordion Game’de bu etkinlikte! Üstelik etkinlik çıkışı afterparty’de geek masalarında geceye kadar eğlencede cabası! Eh kayıtlar kapanmış ama izlemek için hafta sonu Kadıköye gelmeyi ihmal etmeyin! Belki bir sonraki macera da size de yer vardır ha? Ne Dersiniz?


Gönderilerimizden de anlayacağınız gibi İnstagram sayfamızı yeniledik! Reels Videoları ve FRP paylaşımları için gözünüz bizde olsun. Uzun yıllardır FRP camiasında bu yükü sırtlananların omuzları biraz rahatlayabilir.Herkesin gözü üzerimizde olsun çünkü FRP’nin kalbi olmaya geliyoruz. Unutmayın! Gönderilerimize 1 beğeni atarak bize ve Türkçe FRP’ye siz de destek olabilirsiniz. FRP’yle kalın.






63 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page