top of page

Geleceğe Genel Bakış!


Boğaziçi BossFight'22 Etkinliği
BossFight'22

Boss Fight'22


Aslında etkiniklerimiz Mart ayında son bulmuştu. Fakat bir önceki d12'de Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan arkadaşım Arda beni kendi etkinliklerine davet etti. 24 Nisan Günü Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsünde gerçekleşecek FRP etkinliğinde Gordion Masa'sını da göreceksiniz. Ayrıca bu etkinliğe özel çok güzel bir konsept sizi bekliyor! 6 masa çok güçlü bir düşmana karşı savaşıyor. Farklı DM'lerin masaları farklı görevler içeriyor. Oyun sonunda ise 6 masa asıl DM'e karşı savaşacak! Pathfinder sisteminde oynatılacak oyunda potlarınızı hazır tutun.

Oyundan sonraki after kısmında kesinlikle görüşeceğimizi düşünüyorum. Türkiye'ye kattığımız FRP değerinin kıymet bilinmesi beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Rol yapma oyunları bizle ve şimdi Türkiye'de gelişmeye başlıyor!


YıldızCon'22 de Bir Oyun Masası
İlker Özgüngör ve YıldızCon'daki Gordion Masası

Fate Günü


YıldızCon’da FRP konuştu! Cumartesi oyunumuzda Sarp, Berkay, Ayberk ve Kaan’la muhteşem bir oyun oynadık. Avatar konsepti ile FRP masaları vardı. Daha sonradan habersiz açılan masalar ile keyfimiz dört köşe oldu! Bunlardan biri olan Flowing Universe ekibinden Ali Bedirhan arkadaşımıza, Yıldızcon’un cumartesi günü bir Gordion masası açtığı için teşekkür ederiz. Ali’yle beraber masaların çoğu Altın Şehir kitabımızda da kullandığımız gibi Fate Condensed sistemini kullandı. İlker Fate'te Gordion, Faruk ve Arda ise Korsan temalı oyunlarıyla YıldızCon'u coşturdu!

Fate’in yayılmasına ve gördüğü ilgiye hayran kaldığımızı açıklamalıyız. Türkiye’ye FRP’yi en iyi tanıtacak sistem olduğuna inanıyor ve Can Sungur’a çevirisiyle bizlere kattığı bu güzel sistem için ona gönülden teşekkür ediyoruz.

Evrenin İçinden


Gordion Evreni'nin bilinirliği arttıkça bizde mutlu oluyoruz. Çünkü artık Gordion demek FRP demek! Türkçe FRP'nin gelişmesinde üstümüze düşen yüklerden biri olarak İstinye Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazi Klübü'nden deneyimli Onat ve Onur arkadaşlarım ve hali hazırda bir kutu oyunu cafesi "Mezzanine" olan Mehmetcan arkadaşlarımla Gordion temalı bir PDF yayınlamaya karar verdik. Üstelik ücretsiz! PDF Altın Şehir kitabıyla bağlantılı olacak ve "Hikaye arası verelim." "Bakalım yan görevlerde neler varmış?" diyenler için fevkalade bir ek içerik olacak. Umarım ki bu proje FRP'nin bilmeyen kesimine ulaşmamızda bize yardımcı olur. FRP ve daha fazlası için sitemize abone olmayı unutmayın! Gelecek Projelerde görüşmek üzere.

58 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page