top of page

Etkinliklerin Şafağı!

FRP Oynuyoruz’da yeni bölüm

Geçtiğimiz haftalarda FRP Oynuyoruz ekibiyle çok eğlenceli videolar çekmiştik. Bu hafta da oyunumuzun ikinci bölümü çıktı. Kutsal yolculuğa çıktığımız bu yolda başımıza neler gelmiş hep beraber izleyelim. Güçlü bir o kadarda başımıza dert olan Dodo, araştırmalarına katkı sağlamak amacıyla Dinglelock, kardeşinin günahlarına kefaret olarak yola çıkmış İnugya ve güç arayışında, Gordion Üstatlarının kapısını çalmış bir cin olan Çorba bakalım bu yolculukta neler yaşayacak. Eğlenceli bölüm için FRP Oynuyoruz kanalına göz atın.


Geek’s Night


İstinye Üniversitesi BKFK’nın etkinliği olan Geek’s Night 19 Aralık’ta Kadıköy’de. Kendileri şöyle tarif etmiş.

"Geeklerin buluştuğu ve yayıncıların sahne aldığı Geek’s Night, 19 Aralık’ta Muaf Kadıköy’de!


Özellikle masaüstü rol yapma oyunlarıyla ilgili yayınlar yapan konuklarımız ile bu hobinin tutkunları aynı gecede buluşuyor. Etkinlik boyunca elde edilen gelir ile İstinye Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantastik Kültür Kulübü olarak çocuk esirgeme kurumunda kalan dostlarımıza kutu oyunlarını öğreteceğiz ve onlarla birlikte bu oyunları oynayacağız. Ardından da gezdiğimiz yurtlara, satın aldığımız kutu oyunlarını bağışlayacağız.


Bu güzel gecede yer almak ve sonrasındaki sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak için sizi etkinliğimizde bekliyor olacağız.


Girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Çift aşınız yoksa 24 saat öncesine ait PCR testi sonucu getirmeniz gerekecektir.


Konuklar:

d12Macera

Attack Roll

VeneficusTv

Frp Oynuyoruz

Gordion Game


Tarih: 19 Aralık 2021

Yer: Muaf Kadıköy / İstanbul

Etkinlik Saati: 19.00

Bilet: 60₺"

Bizimde konuk olduğumuz bu etkinliğe davetlisiniz. Detaylar için İnstagram: isuBKFK





Hafta Sonu Masadayız


D12 Macera ekibinin her ay düzenlediği etkinliğinde bu hafta sonu Goblin’deyiz. Gordion Game olarak bu hafta büyücünün yönlendirmesiyle yola çıkan partimizin karşılaşacağı olayları ele alacağız. Fate Condensed sisteminde oynatacağımız bu FRP oyununda, oyuncularımız şimdiden belli oldu. Eğleniyor, gülüyor ve FRP Zarı dağıtıyoruz. Gordion Evreninde bir maceraya çıkmak için Ezilen Zarların Podcast’ine ulaşın!


Üniversiteler Gordion’a Davetlisiniz


Gordion ekibi olarak Türkiye’nin hatta Dünya’nın çeşitli yerlerinden ekip arkadaşları edindik. Çok değerli arkadaşlara buradan selam vermiş olalım. Üniversitelerle de kontağa geçmeye başladık. Çoktan Mail kutularınıza Gordion’dan mesaj gelmiş olabilir. Fakat gelmediyse Üniversiteniz, rol yapma klüp adınız ve sorumlunuzun Adı Soyadıyla bize ulaşın. FRP’yi geliştirmek ve yaymak için çıktığımız bu yolda bize destek olun. Geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Bu konuda FRP klüp başkanınızı dürtmeyi unutmayın! FRP ile tanışmamış kişilere rol yapma oyunlarını tanıtmak için Gordion Game’de buluşalım.



30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page