top of page

Buyurun Efendim Gordion’a!

Altın Şehir Fiyat Güncellemesi

Satışına (Eylül 30) başladığımızdan bu yana bayağı ilgi gören kitabımız, Gordion Game Altın Şehir’in ilk baskısını bitirmek üzereyiz. Bu mutluluk verici. Ancak artan enflasyon yüzünden önümüzdeki projeler için hazırladığımız bütçe yetersiz kaldı. Öte yandan Türk Lirası’nın yabancı para birimleri karşısında müthiş oranda değer kaybetmesi nedeniyle hammadde maliyeti arttı. Bu nedenle Altın Şehir kitabımızın fiyatını güncelliyoruz. 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren fiyatlamasını 350 TL olarak güncelliyoruz. Fırsatı kaçırmadan alın derim.



Ne-Roderki mi? O ne?


Ana sayfamızda yer verdiğimiz gizemli karakterimiz Ne-Roderki Gezgin Üstat’a bir selam çakalım. Üstadımız Gordion’dan çıkmış ve araştırmalara öncü olmak için diyar diyar geziyor. Gezdiği yerlerden bize Gordion Evreni’ni tanıtıyor. Aslında bir sıkıntımız şu: Sayın Roderki ile hiç tanışmadık. Gordion Casusları çeşitli şehirlerden kayıp günlük parçaları getirdi. Biz de geldikçe düzenleyip burada yayınlıyoruz. Bu kimi zaman bir hikaye, kimi zaman da Roderki’nin Gordion’da gördüğü ilginç şeyler oluyor. Çok yakında günlüklerde görüşmek üzere.


Discord demiştik!


Evet arkadaşlar. Geri plandaki bazı işler nedeniyle geciken "Gordion’da Bir Oyun" adlı temamızı yeniden hortlatıyoruz. Haftada bir veya iki kez yapacağımız one-shot’lara başlıyoruz. Önce bendeniz Alper Başakcı GM’liğinde oynanacak bu oyunlar daha sonra bulunan GM’ler ile genişleyecek. Nasıl katılırız diyorsanız: Discord’umuzda "Oyun Arıyorum" kanalına girip one-shot’a katılmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Şu anda 5 Aralık tarihinde oyuncu havuzu oluşturulacak. Daha sonra oradan seçilen arkadaşlarla 7 Aralık tarihinde Session Zero ile oyunculara karakter kağıdı oluşturacağız. Kitabı almış olanlar öncelikli olacaktır bilginize! Ben şimdiden heyecanlıyım. Oyunlarda görüşmek üzere.


GM'likten Oyunculuğa

Geçtiğimiz Pazar (Kasım 28) d12masada etkinliğine katıldık. Kasımın son haftası nasıl derler… tesadüfen oyunculaştırıldığımız bir hafta oldu. Şöyle ki: hava değişimiyle yaşanan hastalık sebebiyle oyun günü birçok iptal aldık. Gordion Masası’ndan ise üç

kişi eksikti. Dolayısıyla ortak masalar kuruldu. Alp’in masasında bizim masadan çok farklı bir sistem vardı. Gelecekte oynadığımız bu oyunda kayıp iş adamı Wayne Lafayete’i bulacaktık. Bir dizi macera ve metal neticemin delinmesiyle sonlanan savaştan sonra Wayne Bey'i bulduk. "C" adlı doktorumuz sayesinde ölümden son anda döndürdüğümüz iş adamımızı yetkililere teslim ettik. Buradan Ali, Faruk ve Ela'ya bizimle bu güzel oyunu oynadıkları için teşekkür edelim. Ayrıca GM’imiz Alp’e de sevgiler, saygılar efenim.


İstinye Üniversitesi Geek’s Night


Etkinlikler başlıyor demiştik. 19 Aralıkta Muaf’ta sahnelenecek olan Geek’s Night’ta sahnedeyiz. Bu hafta da duyuralım. Sonra bilmiyorduk olmasın. Buyurun efendim kendi sözleriyle Geek’s Night:


Geek’s Night


Geeklerin buluştuğu ve yayıncıların sahne aldığı Geek’s Night, 19 Aralık’ta Muaf Kadıköy’de!


Özellikle masaüstü rol yapma oyunlarıyla ilgili yayınlar yapan konuklarımız ile bu hobinin tutkunları aynı gecede buluşuyor. Etkinlik boyunca elde edilen gelir ile İstinye Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantastik Kültür Kulübü olarak çocuk esirgeme kurumunda kalan dostlarımıza kutu oyunlarını öğreteceğiz ve onlarla birlikte bu oyunları oynayacağız. Ardından da gezdiğimiz yurtlara, satın

aldığımız kutu oyunlarını bağışlayacağız.


Bu güzel gecede yer almak ve sonrasındaki sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak için sizi etkinliğimizde bekliyor olacağız.


Girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Çift aşınız yoksa 24 saat öncesine ait PCR testi sonucu getirmeniz gerekecektir.


Konuklar:

d12Macera

Attack Roll

VeneficusTv

Frp Oynuyoruz

Gordion Game


Tarih: 19 Aralık 2021

Yer: Muaf Kadıköy / İstanbul

Etkinlik Saati: 19.00

Bilet: 60₺




105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page