top of page

Buluşmalar ve Anlaşmalar

Gelişim Üniversitesi Kariyer Zirvesi


Geçtiğimiz hafta Gelişim Üniversitesi - J Blog’da yapılan Kariyer Zirvesine katılacağımızı söylemiştik. Bir stand açtık ve bütün ekip oradaydık. Gelip kitap alan ve bizle tanışan tüm takipçilerimize selam olsun! Vizyonumuzu ve Planlarımızı ortaya koyduğumuz bir konuşma yaptık. Rektör Yardımcısı Nail Bey’den kendi adımıza ve Tuğçe Hanımdan Worknight Studios A.Ş. adına plaketlerimizi aldık! Buradan bizi davet eden Tuğçe ve Rabia başta olmak üzere tüm Gelişim Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.



Haftaya YıldızCon’22


19-20 Mart Yıldız Teknik Üniversitesinde yapılacak olan etkinlikte Gordion Game’in stantında hem evreni tanıtacağız hem de bir kez daha yaptığımız planlardan ve gelecekte FRP hakkında neler yapacağımızdan bahsedeceğiz. 2 gün boyunca etkinlik alanında kalmayı planlıyoruz. İmzalı kitap satışımızı ve aynı kitap içinden demo oyunlarımızı gerçekleştireceğimiz standımıza herkesi bekliyoruz. Gelin bu stantta FRP açlığımız giderelim. Havanın ısındığı bu günlerde masa başında, Gordion’da rol yapalım! Katılmak için yapmanız gerekenler:



İTÜ FRP kulübüyle Toplantı


Bu hafta başında bir buçuk yıldır ofisimizin olduğu İTÜ Çekirdek’te bir toplantı ayarladık ve İTÜ FRP külübü başkan yardımcısı Erdi ve Aykut’u konuk ettik. FRP’nin geleceği hakkında ve İTÜ FRP’nin edimleri hakkında konuştuk. Fate sistemini tartıştık ve sizler için birkaç küçük sürpriz hazırladık. Öncelikle İtü FRP Kulübünün aktivitesini artıracağını ve Fate sistemini daha çok kullanacağını bildirmek isterim. Sonrasında ise bizden güzel projeler bekleyin diyorum!



43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page