top of page

Boğaziçi'nden Güzel Manzaralar!

Boğaziçi Üniversitesi Boss Fight Etkinliği

Boss Fight Etkinliği - Gordion Masası

Geçtiğimiz Pazar Gordion Game olarak, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Boss Fight etkinliğine davetliydik. Uçaksavar Kampüsünde muazzam bir oyun oynattık. Layla, Elmor, Gnam ve Fagnir ile çıktığımız yolda yeni keşifler yaptık, kötü zarlar atıp eğlenceli sonlara ulaştık. Zorlu savaşlardan sonra efsane bir finalle kapattık! Boss Fight ekibine bizi bu etkinliğe davet ettikleri için çok teşekkür ederiz. Gordion Evreni daha çok kişiye ulaştıkça seviniyor, Türkiye’de FRP’nin geliştiğini gördükçe gururlanıyoruz.


Boğaziçi Üniversitesi - Boss Night Kupası

d12 masada Nisan Ayı


Her ay sonunda olduğu gibi bu ay da d12 masada etkinliğindeyiz. Masaların dolup taştığı etkinlikte bu ay 13 masa açıldı. Gordion masası tam kadro dolu fakat diğer masalara göz atın derim. Bu etkinlikte Leauge of Legends evreninden tutun Attack on Titan animesine kadar 13 farklı oyun var! Kadıköy’de Goblinde görüşmek üzere!


Gordion Evreni PDF Çalışması


Haftalar önce demiştik, “Gordion Evreni nasıl?” diye merak edenlere bir pdf çıkartalım ve herkes aşağı yukarı evrenimiz nasıl anlasın. Ekip olarak discord olsun, cafeler olsun toplanıyor ve işi daha da detaylandırıyoruz. Onat, Onur ve Mehmetcan'a buradan sevgiler.


Türkiye’de Türkçe FRP’yi ayaklandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bize destek olmak için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizi takip etmeyi unutmayın!


Gordion PDF İçin Toplandık


57 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page